Dankzij onze sociale media strategie verkoopt u uw eigendom sneller

Over mij

Als erkend en enthousiast vastgoedmakelaar ben ik al 7 jaar actief voor het vastgoedkantoor Agence Rosseel regio Gent en randgemeenten. Ik begeleid mensen bij de verkoop van hun eigendom en oefen mijn job met heel veel plezier uit. Het is fantastisch om kopers en verkopers samen te brengen in het verkoopproces. Ik hou van woningen ( I love houses) en laat jullie er graag van mee genieten.

Waarom een vastgoedfilmpje?

Elke woning heeft een eigen geschiedenis. En als je een pand enkel op de klassieke manier presenteert, komt die rijkdom niet volledig tot zijn recht. Met een vastgoedfilmpje op maat zet ik het verhaal van jouw eigendom op een visueel actieve manier in de kijker. Omdat “zien” doet “kopen” probeer ik jouw huis op een interactieve manier aan te bieden. Het is een ideale manier om verbinding te maken met geïnteresseerden.

67 verkochte huizen

43 Videos

1,952 Likes

112 Shares

Online is het nieuwe normaal.

Ook in het vastgoedgebeuren maken we meer dan ooit gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere social media tools om woningen te promoten.

Dankzij een vastgoedfilmpje maakt iedereen als eerste kennis met uw eigendom. We stemmen onze aanpak af op het communicatiekanaal dat wordt ingezet.